27 Mart 2011 Pazar

Patlıcanlı kebap nasıl yapılır? tarifi?

Öncelikle belirtmek isteriz ki zor olsa da patlıcanlı kebap damak tadına en uygun ve lezzetli yemekler arasındadır. Makalemizde sizlere patlıcanlı kebap tarifi yanı sıra patlıcanlı kebap nasıl yapılır anlatımını yapmaya gayret göstereceğiz.

400 gr patlıcan ve 60 gr margarin yağ gerekmektedir.
200 gr domates ile
100 gr soğan karıştırılarak kızartılabilir.
yarım demet maydanoz rendelenerek
1 tatlı kaşığı tuz ilave edilmelidir.
yarım tatlı kaşığı karabiber ilave edilip yemeğimiz lezzetlendirilerek,
yarım bardak su ilave edilmektedir.

Patlıcanlı kebabımız hazır, afiyetler olsun efendim.

www.tutturan.com


Açma Hamur nasıl yapılır, yemek tarifi
Domates Çorbası Nasıl Yapılır? (tarifi)
Dondurma Nasıl Yapılır, Tarifi?
Tavuk Sote nasıl yapılır? (tarifi)
Ağlayan Kek nasıl yapılır? (tarifi)
Fırında Tavuk nasıl yapılır
Yoğurt Nasıl Yapılır?
Makarna Salatası nasıl yapılır
KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır?
Sahte Karne yapma sitesi – nasıl yapılır?
Gizli Numara engelleme Avea Turkcell
Alan Dışı Tercih nasıl yapılır? nedir?
E okul not değiştirme kodu nedir? nasıl değiştirilir?
Avea TL Gönderme & Transfer
Dynet nasıl kurulur? (İndir)


View the original article here

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder